Matkalle mukaan Swissdent CRYSTAL korjaava ja valkaiseva hammastahna 50 ml tuubi


Matkalle mukaan Swissdent CRYSTAL korjaava ja valkaiseva hammastahna 50 ml tuubi

9,27 €
4,84

Uudessa Swissdent CRYSTAL Repair & Whitening hammastahnassa on patentoidun biomimeettisen re-mienralisaatiotekniikan avulla aikaansaatu Crystal-  koostumus, joka korjaa hampaan kiilteen mineraalikatoa. Koostumus lisää hampaan vastustuskykyä ikääntymismuutoksia ja kariesta vastaan, vähentää hampaan viiltelyä, ravitsee ja vahvistaa hammaskiilletä ja puhdistaa ja valkaisee hammasta luonnollisella tavalla  

 

Tätä uutta ainutlaatuista hampaanhoitotuotetta käytetään normaalin hammastahnan tapaan. Parhaan tuloksen saavuttaa, kun CRYSTAL tahnaa käyttää iltaisin. CRYSTAL tahnaa ei tarvitse välttämättä huuhtoa, näin vaikutus kestää useita tunteja ja saavutetaan hampaan pinnan korjaava maksimaalinen uudistava ja suojaava vaikutus.

Uusien mineraalien valkoinen väri saa hampaan pinnan näyttämään luonnollisen terveen valkoiselta. Patentoitu koostumus sisältää luontaista papaiini entsyymiä joka yhdessä sinkin kanssa poistaa tehokkaasti plakkia ja värjäytymää hellävaraisesti hankaavalla koostumuksella (RDA alle 15).

Tuotteessa ei ole vaahtoamista aikaansaavaa natriumlauryylisulfaattia (SLS) ja sitä voi käyttää jatkuvasti. Tuotteessa ei ole parabeenia, peroxidia eikä fluoria. Tuote sopii herkkäsuisille henkilöille.

 

 

 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Uutuudet, Etusivu